Time For Pizza

אודות

הסיפור שלנו מתחיל באהבה שלנו לפיצה.
כשהתחלנו להקים את הפאצו חשבנו איך אנחנו בונים מקום שבו הפיצה היא דרך חיים, מקום שיש לו קצב משלו ואווירה של שחרור.
עם המחשבות האלה המראנו למסע באיטליה שכלל ביקורים ב-73 פיצריות וברים כדי ללמוד ולפתח את הקונספט המושלם. במסע למדנו וצברנו אינספור רגעים, חוויות וטעמים שהולכים איתנו עד לרגע הזה ממש.
בדרך חזרה מאיטליה יצרנו קשר עם יצרן הטאבונים המוביל באיטליה, אותו פגשנו במקרה בפיצריה בעיר נאפולי, והטסנו במיוחד טאבון ענקי עם רצפת אבן מסתובבת שמגיע לחום של 350 מעלות ובו הפיצות שלנו מקבלות את הקריספיות והטעם המושלם שלא תצליחו לשכוח.
מכיוון שפיצה היא דרך חיים עבורנו, ואנחנו לא רצינו להיות עוד פיצריה שלוקחים בטייק-אווי ועוזבים אותה, בנינו מקום שהוא כמו בית, עם תפריט קוקטיילים משובח שמתכתב באופן מושלם עם הפיצות שלנו להשלמת החוויה. זה אכן עבד, אנשים לא עוזבים את המקום שלנו.
המוזיקה בפאצו שלנו שמחה, תמיד.
כי גם אם עבר עלינו יום קשה, קצת פיצה וקוטיילים תזכיר לנו שהחיים שלנו טובים.
החזון שלנו הוא להיום הראשונים בישראל שמעניקים חווית פיצה שלמה, שמגיעה הרבה מעבר לפיצה.

כי פיצה היא דרך, והדרך היא פאצו, ופאצו זה אנחנו.

בואו לפאצו.